This is my apple tree


En dag på stan

Hello!
Först och främst GRATTIS JOHANNA<3333333

Så, HEJ!
Idag har jag bara varit i skolan typ, det sög som vanligt men dagen gick ganska så fort. Fotade lite på vägen hem för en gångs skull haha, när jag kom hem fick jag vända om igen och hämta några presenter hehehe, små mysko. Aja. I morgon börjar jag 8.00 jobbigt, har typ matte, webbdesign och svenska. WEBBDESIGN! YEAH go webbis go webbis, lätt mitt favorit ämne.

Hehe mamma kom hem med cocosbollar gooottt. Är grymt hungrig, orkar jag göra middag?
I morgon blir det träffa Mimmi direkt efter skolan, pussis


HE


Hej vi har medieproduktion och det är as tråkigt.
Heheh jag tog bilden med malins kamera
lol. fin :))))

hehhe lol

Godmorgon!

Nighti

Hej och godnatt,
nu har jag nördat tillräckligt länge och ska krypa ner i sängen hehe.
pussis

Hey YA

Hejbloggen!

Har inte haft något internet som ni vet, om ni har läst ordentligt. Hur som helst fick jag igång någons internet just nu i alla fall så hoppas jag kan använda det tills jag får tillbaka det andra. Hade skickat hem halva min bokanalys från skolan men när jag öppnade filen så gick det inte cut. Så ah, lite jobbigt. Men det är det jag har gjort idag skrivit på min analys och sen varit med bebis och spelat sims. Men mest har helgen gått ut på att vara med min älsklings bebis! Första advent idag ojojoj. Hade önskat att det varit snö men man kan inte få allt man vill. På tisdag ska jag träffa farmor, det ska bli kul  och ska förmodligen gå på bio också, new moon. Hihi.

Annars har jag bara pluggat och varit i skolan när jag inte har skrivit, om någon ville veta det.
20e åker jag till schweiz, saknar mina systrar allt för mycket. Som många har märkt. åhåhåhåhåhåh. Skidor.

AJA pussis

Åh har typ inga bilder på den här datorn på mina systrar :( Ni får småglins bilden istället, är fortfarande lite brun hihi.

Påväg till Omani

Haha nu kommer mer bilder från Oman, här är lite bilder påväg dit. Resan var faktiskt helt okej, förutom Istanbul-Muscat, för mådde jättedåligt då. Gick upp tidigt på morgonen med bebis och tillsammans åkte vi in till stan och var ledsen tjej när jag sa hejdå, men gick till flygbussen och läste city påväg till arlanda, mötte Kikki och vi checkade in. På flyget träffade vi några hon kände. Sen flyget gick halv 12, halv 1? Kommer inte ihåg, men när vi kom fram till Istanbull köpte jag godis, ett armband, I love Istanbul tröja och BURGER KING, BK ffs! Sen gick vi vidare till där flyget skulle avgå ifrån, gate 3, hehe, hatar att varje gång vi skulle flyga stog det bording typ "21.00" så var det bording 22, as jobbigt. Men när vi väntade träffade vi en svensk man kul. På flyget sov jag bara mådde som sagt inte bra hade jätteont i huvudet. Men vi kom fram mitt i natten och det var så varmt när vi gick av planet att jag och kikki bara tittade på varandra och hoppades att det var motorerna. Men icke sa nicke. Vi gick igenom allt men det blev lite segt vid Visa grejen men vi fick visa och sen mötte hotellpersonal oss och tog oss till Shangri-La's Al Waha ( ÄLSKAR ORDET, AL WAHA!) Bilen var kall! Åh skönt, när vi åkte till hotellet och kom in till deras "område" Det var alltså tre stora olika hotell på tomten så var det typ jättefint, upplysta palmer och allt, vi kom till hotellet och vi var dom ända där då skönt vi fick dricka och massa service på en gång och sen visste dom inte var jag skulle bo för blandade ihop massa efternamn så sov inne hos mimmi den natten.

Vaknade nästa morgon av att jag hörde mina kusiner springandes i korridoren så klädde på mig jättesnabbt och det första jag gjorde var att titta ut från balkongen, underbart! Sen gick jag ner tog min frukost och gick och satte mig med familjen och värmen slog mig direkt, vaaaarmt. Frukosten var underbar! Älskar hotellfrukost.
Hehehe, mer bilder kommer väl snart! Nån gång när jag har tid. pussis

På Turkish, påväg till Istanbul för att där byta till MUSCAT!

Första bilden, tjej som mår jättebra, andra bilden tjej som precis vaknat och mår pissdåligt och skiter i att äta sin chokladpudding hon blivit serverad! ha.

Random

Hejhejhej. Inget internet hemma fortfarande och orkar inte göra något åt saken endå. suck. Vi har engelska nu och vi ska skriva om ett ordinary life och det går sådär. De flesta andra läser bloggar eller spelar spel men jag skriver. Förutom nu. Nu skriver jag i min blogg. Det märker ni nog. lol.

Fyller år på tisdag! Tvungen att säga de. Min katt hitta mina födelsedags presenter idag ahahah. Men jag bara ignorerade det duktig flicka. Spelade massa sims igår, ett tag sen sist men det var kul. Snart har vi svenska då ska vi skriva våra analyser och sen är det webbdesign yay! Jag älskar det, roligaste ämnet lätttttttttt. Ska träffa bebis också tror jag.

Åker till schweiz om 25 dagar, oj ojoj, min syster går på typ dagis/skola tills 24 december och hon är 4 år!! Reglerna i schweiz är konstiga för småbarn.

Punkt


Jag saknar england sjukt sjukt mycket.


Torsdag

Hej jag gillar webbdesign.
Har inget internet hemma, det suger. Hade matteprov idag, och det gick sådär. Hoppas jag får godkänt i alla fall. Vi slutar om cirkus en timme as skönt. Mimmi kom till sverige igår och träffar henne på tisdag, på lördag skall jag shoppis presenter tror jag, vill få det gjort. Har massa grejer att göra känns det som, svenska analys, zombie skrivgrej, ordklasser, mattelångläxa, medieproduktions analys, engelska essay och lite andra saker. Stressande :( buhu. Helg snart i alla fall thank god. pussis

Flickan

brownie - nej har inte sett new moon hehehe. än. vill se dock!

Vi gör en film på medieproduktionen, går sådär men kul.
Nu har vi svenska.
Mimmi landar om 3 timmar cirkus.
Hjeåd


1 december

jag fyller år på tisdag.
nu får ni komma ihåg det. punkt.


HAHAHH elle och jag och teddy.


Urmi's bilder


tummen upp eller ner

HTML suger. Det är inte speciellt kul, efter webbdesignen har vi svenska och engelska. Sen slutar vi wiho! Är jättetrött. Ska träffa bebis ikväll och det är jag jätteglad för, saknar honom masssssor. Tränade igår, jag är duktig har tränat varje dag den här veckan, fast inte ikväll tror jag. Vi får se, förmodligen blir det imorgon i stället. Nu ska jag fortsätta fokusera mig så jag får mitt MVG i webbdesign sen :))))))) puss


Randiom


Åh jag är så sjukt hungrig :(
Igår fick vi dansa på idrotten och det var kul.
Vill dansa balett, det ska jag be om i julklapp, tror jag, kanske, vi får se.
Jag är hungrig :(
Slutar 11.40 idag yay.
På webbdesigen såg vi på film, på engelskan ska vi se på film, och på matten ska vi jobba och så sen slutar vi. Åh är trött trött trött :(
Hejdå pusseli

09:45

Heeii
Sitter i skolan, glasögon på:((( hahaha
Fyller år 1 december ( kom i håg det )
20 december åker jag till schweiz
3 januari kommer jag hem
27 februari åker jag till dubai
6 mars kommer jag hem

jag saknar bebis
han som hos mig från torsdag till måndag. Åh saknar massor! Hehe, funderar på att träna idag igen, eller ja spinning om jag orkar. Är så trött och mår dåligt typ 24/7 dööödöödöö. Sitter på webbdesignen och gör fakta om internet har fyra frågor kvar som jag inte lyckas svara på. grr. Internet hemma funkar inte heller. Om en kvart är det svenska och sen matte. aja. pussis


random


I would just forget that

HEI I STUGAN
här sitter jag vid min minipc, så  koolt va? Trycker bara på fel knappar, oh lord, använder den för lite hehe lol. Tittar på halv åtta hos mig och blir ännu hungrigare :( inte bra ska ni veta. Snart skall jag nog ta och ringa min far. JAG VILL HA MIN RESA BOKAD!!!! hehe. vill åka skidor med systrarna i stället för kusinerna (disssss, neh hih kanske till påsk)  vår powerpoint som vi hade idag gick bra. Våran var lätt bäst, yesbox! Nu ska jag chilla hehe och sen förmodligen tvinga mig göra någon äcklig mat eftersom att vi inte har något hemma, sadface.

SÅ JÄVLA OSERIÖST INLÄGG, haha för mycket eh hehe oh yeah yada yada yada. W/E
I morgon är det dum dum dum.... torsdag! Snart fredag. Då ska jag träffa bebis yay. Vi ska nog på bio i helgen också wosh. FYLLER ÅR OM 21 DAGAR om vi räknar idag, annars 20. och det är snart en ny dag och då är det bara 19 dagar kvar. kom ihåg 1 december, de som känner mig vet att jag älskar att räkna ner till min födelsedag hehe. pussis

nu blir det hanna montana!!!!!


11 NOVEMBER 2009


photo

Hejhejhej jag är bara 15 år!

Åt supergod middag idag! Yummi. Nu ligger jag och tittar på the simpsons, sen blir det nog äntligen hemma! haha, lol jag vet men älskar sånna program. Funtar på att duscha eller ta ett bad då jag fryser massor(!)

Fick boken jag beställde idag iallafall, happigirl! happigirl! Ska börja läsa snart hehe. pussis

Du ska få se på random!


Christina Aguilera


Brisak


Kind of me, or kind of you.

Nu ska jag stänga av datorn för idag, pussar!

My stupid birthday


the miley and mandy show

Hej! Hemma nu, okej varit det ganska länge men w/e. Åt pannkakor till middag mumsigt. I kväll händer nog inget speciellt, träning eller städning, städning är träning! hahah or so. Nu blir det tv och chillerillpill! later.

'Rummet'


Såhär ser mitt rum ut för tillfället, inte sådär speciellt snyggt. Om cirkus en timme så börjar matten, tråkigt! Slutar 16.55, orkar! Pussis

Aj

Hej jag sitter i skolan och dör smått. Mina ögon gör jätteont :((((((((((
Mitt rum vi gör på medieproduktionen blir inte bra åh orkar inte :((((((
pussies


Draft: Okt. 23, 2009


Marie.
mariebg.blogg.se
Marie är bäst
så jävla snygg och bra.
hon har glasögon var da'
yeah.

My name's Michelle,
let me ring your bell
(your bell your bell)
I'll take you to the party where we'll dance really naughty
(naughty oh naughty so naughty really naughty)

And here's my friend.

My name's Marie
and i'm the queen
so all you other bitches can just leave
OH MY GOD


Our lipgloss is cool
were gonna go shoppin'
come with us and do the hip hip hoppin'


Äar


Oh, så gillar ni den nya designen? Jag gör det i alla fall! Nu ska jag titta på everybody loves ramond och jim's värld. Sen sova. Börjar 12.15 i morgon, skööönt! Pussen och god natt. Äar bebis<3

rauwraleks

HAHAH jag måste visa en bild på min mammas gamla harrypotter glasögon som jag kallar dom. Får inte ont i huvudet eller ögonen när jag har dom på så borde ha dom på mig i skolan i morgon men det är juh pinsamt!?!?!? så ha ont eller vara ful?!?!?! jag tror nog jag väljer vara ful faktiskt hahah. pussen.

KLAR MED MIN BOOK REPORT!!!!! HELL YEAH
smyg reklam
rauwraleks.blogg.se
lååål

pain

åh jag vill ha mina glasögon!!
ont

Farsdag

God morgon!

Bebis sov här inatt, superglad för de. Sen hände några andra saker som inte var så bra också. Hur som helst så åkte han hem för en stund sedan för att plugga och jag borde också plugga egentligen, måste lämna in min analys idag så har inge val. Men måste äta något innan. Jättetråkigt inlägg men ha en bra dag. pussis

Sjuktkul

Nu ska jag fortsätta att se på the santa clause 2. pussis


Lily


Lördag

God morgon, ligger i vardagsrummet! hiihi. Ätit frukost osv, nu är det tv som gäller. Senare ska jag träffa bebis så det ska bli kul. pussis. Idag är den 7e också!

Nej men gissa vad?


-

Hej jag är sjuka tjejen.
Snart ska jag åka till optikern.
Nu borde jag plugga lite.
Pusss

"Scream" blir ny trilogi

"Fjärde filmen en nystart

Det är dags att skrika igen - tre gånger om.

Succé filmserien "Scream" väcks till liv igen.

Film nummer fyra i serien är den första i en planerad trilogi.

Den första "Scream"-filmen skrämde slag på biopubliken 1996 och blev en kassasuccé.

Två filmer följde och nu är det dags för film nummer fyra i serien - den första av en ny trilogi.

Kevin Williamson som skrev manus till de tre första filmerna skriver även de tre kommande. Huvudrollsinnehavarna från de tidigare filmerna, Neve Campbell, Courteney Cox och hennes make David Arquette, återkommer också.

Filmerna utspelar sig nu, tio år efter den senaste filmen, i staden Woodsboro, Campbells karaktärs hemstad.

Framgångsreceptet är alltså nästan identiskt med de tidigare tre filmerna men manusförfattaren Williams lovar att tillföra några nya karaktärer som kommer föra handlingen framåt genom den nya trilogin."

David Arquette och Courteney Cox kommer tillbaka i

 

Jag gillar scream!


I miss mah baby

Hei bloggen!

Ligger och tittar på stockholm arlanda! Tycker det är ganska underhållande.

Idag har det varit skola, sög lite då jag mådde ganska dåligt och under media lektionen kunde jag knappt se. Ska gå och kolla mina ögon snart. Det blir bara värre och värre :( Sen var det idrott, dans och HLR. Ganska kul. Åt på falafel kungen med Emil och Jonte. Det var mums! Sen åkte jag och linnea hem tillsammans från brommaplan. Är jätte hungrig nu så får väl ta och göra något.

saknar bebis!!(!!!)

Hell's kitchen

Jag vill också ha en super sweet 16, okej?
1 december
bravo!

Plugga

Usch då, jag ligger hemma och är sjuk. Ska försöka plugga lite nu. Har redan börjat skriva på min engelska analys vilket är bra. Men inte läst ut boken lol. När ska den vara klar? På torsdag och då ska jag prata om den inför klassen, not good. Men jag jobbar nog bäst under press. pussis

Rip.

Boooja!

Kom hem från träningen vid 9,  det var grymt skönt faktiskt men känner hur sjuk jag är haha. Sen så fick jag en hick attack på vägen hem som inte var så underhållande. Åt lite middag och funderar på att ta en macka, mamma köpte baguette, mums. Men är trött så ska nog göra mig redo för sängen och titta på silence library.

R.I.P Daisy
<3

pussis

NU FAN SKA JAG NER OCH TRÄNA WOOOOOOOOOOOO
YEAAAAAAAAAAAAAH
WOOOOOOOOOSH
GREJJJJJJJJT
PAOOOOWWAAAA

nej vem försöker jag lura så pepp är jag faktiskt inte
men det blir jag nog

UT I KYLAN!

You are in desperate need of Chanel.

Emily: One time an assistant left the desk, because she, I don't know, sliced her hand open with a letter opener. Miranda missed Lagerfeld just before he boarded a seventeen hour flight to Australia. She now works at TV Guide.
Andy Sachs: Man the desk at all times. Got it.

Well well well. Okej idag har jag gjort absolut ingenting. Jo, tittat på girls next door och spelat sims. Nu är det djävulen bär prada tills de nya avsnittet av girls next door sänds. Vilket är om en stund! (Wiho) För en halv timme sedan gjorde jag cocosbollar också (igen!!!) haha. Gott ska det bli, har fortfarande inte ätit något idag. Kommer bli ett vandrande skelett, nooot. Nej men i morgon ska jag äta på subway tror jag mums! pussis

Fishmarket

Här kommer några random bilder från fiskmarknaden i Oman, och det var seriöst en av dom äckligast synerna! Haha. Fiskarna låg uppradade överallt i 40 graders värme. Inge is, ingen fläkt. Där dom skärde upp fiskarna sen var det helt blodigt och skabbigt, och man kan se en del av de under haha. Tänkte lägga ut bilderna i olika delar. pussis


Nim

http://www.iwatchstuff.com/2007/12/26/nims-island-poster.jpg

Hihi tittade på Nim's island igår och den va supergullig! Hon Abigail som spelar huvudrollen är supersöt. Verkligen. Satt och kommenterade de under hela filmen också. Bebis och jag kollade också på saw V, Seed of chucky och when a stranger calls. Men hur som helst. Nims island är verkligen supergullig och rolig komedi. Slutet var dock inte sådär jättebra. Men nu ska jag fortsätta se på girls next door. pussis


Oh ma gad?

http://images.teamsugar.com/files/upl1/25/258143/21_2008/2005_girls_next_door_002%5B1%5D.xxlarge.jpg

Nu blir det girls next door maraton!


RSS 2.0